top of page

BILLET DETAILING POLIERT UW WAGEN TEGEN LAKDEFECTEN EN VOOR DE ULTIEME GLANS

LAKCORRECTIE OF REFURBISHING VAN WAGENS VOOR DE OPTIMALE GLANS

Polieren is de ideale manier om krassen of een dof geworden laklaag van een auto te behandelen. Bij Billet Detailing uit Genk polieren we wagens met veel zorg en vakkennis. We bieden diverse formules aan. Check voor prijzen de prijslijst op onze website.

One Step Polish-behandeling: ideaal voor oppervlakkige defecten

Dit is ideaal om oppervlakkige defecten en minder diepe krassen weg te werken. We starten met een grondige reiniging van de wagen en daarna polieren we het koetswerk. Met veel zorg polijsten we in één stap de lak helder glanzend en vervolgens stomen we de wagen nog eens af. We sluiten deze behandeling af met een poetsbeurt van de ramen en het aanbrengen van een bandendressing.

1000049110-01_edited.jpg
20200624_122126.jpg

Two Step Polish-behandeling: het wauw-effect van uw wagen

De Two Step-behandeling geeft uw lak terug het wauw-effect. Een diepe en grondige reiniging en excentrisch polieren zijn daarbij de kernwoorden. Deze Two Step behandeling is ideaal om vogelpoepresten die ingebrand zijn weg te werken en om diepere krassen aan te pakken. Na het polieren stomen we de wagen af en blinken we de ramen en de uitlaten voor een heerlijk perfect gevoel bij uw lievelingswagen. Extra’s zoals een interieurreiniging zijn steeds mogelijk.

Three Step Lak-behandeling

Met een Three Step Lak-behandeling gaat u naar een staat zoals u wagens alleen in de showroom van uw autodealer aantreft. We beginnen met roterend polijsten, waarbij we tot diep in de vernislaag gaan om krassen en andere defecten te verwijderen. Dat is niet zonder gevolgen, zoals als marring en hologrammen. Deze polijsten we daarom vervolgens vakkundig excentrisch, totdat we een prachtig diepe glans bekomen.

De wagen stomen we af om een perfect nieuw resultaat te krijgen. We blazen daarbij de wagen droog en behandelen ook manueel kleine hoekjes, zoals bijvoorbeeld onder de deurslagen. Verder verlaat u pas ons atelier als we eveneens de ruiten exterieur gepoetst hebben en de banden van een mooie dressing voorzien hebben.

20220519_100659.jpg

Full Detail Lakbehandeling: uw wagen in showroomstaat

Bij een Full Detail lakbehandeling (of polijstbehandeling) gaan we de wagen polieren met extra oog voor detail. Zo bewerken we paneel per paneel tot deze ontdaan zijn van alle lakdefecten. We brengen indien gewenst ook een keramische coating aan die uw wagen jarenlang beschermt.

foto-header2.jpg
Billet - logo
Wenst u uw wagen helemaal te laten schitteren?
Ga dan voor een van onze polierbehandelingen. Bel Car Detailing uit Genk vandaag voor een afspraak!
bottom of page