top of page

HET INTERIEUR VAN UW WAGEN SPIC EN SPAN MET BILLET DETAILING

DIEPTEREINIGING, LEDERREINIGING EN HET BESCHERMEN ERVAN

Om het interieur van uw wagen tot in de puntjes te laten reinigen, brengt u een bezoek aan Car Detailing uit Genk. Uw wagen komt als het ware terug uit de showroom en alle kleuren en materialen stralen. Onze medewerkers nemen het interieur integraal onder handen. Of u nu eindelijk van vervelende vlekken verlost wilt zijn of uw wagen verkoopklaar wilt maken, bij ons zit u steeds goed.

20210421_103719.jpg

Wilt u een nare geur in uw wagen kwijt en terug van een wagen genieten die ruikt als nieuw? Neem dan een kijkje bij de mogelijke behandelingen. Het is eveneens mogelijk om een grondige interieurreiniging te combineren met een reiniging of het polijsten van het exterieur. Voor elk probleem of voor elke situatie hebben we bij Billet Detailing een pakket op maat.


Een greep uit de mogelijkheden:

  • Complete dieptereiniging van een lederen of stoffen bekleding, inclusief voeding of coating

  • Zetelreiniging per zetel

  • Nieuwe wagen interieur coating of voeding

  • Ozonbehandeling tegen geuren

  • Hemelreiniging

  • Reinigingen specifieke problemen (op aanvraag)

interieur behandelingen - Billet Detailing
interieur behandelingen - Billet Detailing

Interieurreiniging in Genk

Onze medewerkers gaan doelgericht en volgens gestandaardiseerde procedures te werk. Om te beginnen, maken we de wagen aan de buitenkant schoon. Geen schoon interieur zonder schoon exterieur, omdat anders de kans bestaat dat vuil van buiten mee naar binnen genomen wordt. We stofzuigen de wagen en vervolgens blazen de Tornado’s onder hoge druk een poetsmiddel in het interieur. Vervolgens stofzuigen we de wagen opnieuw.

Om een optimaal resultaat te garanderen, gaan we met een heet wateremmertje aan de slag om alle onderdelen van het interieur te wassen en te drogen. Dat zijn alle items in kunststof, de zetels, de rails, alle randjes en kanten. Een stoffen bekleding wassen we en behandelen we met een extractor om alle vuil eruit te halen.

interieur behandelingen - Billet Detailing
20210330_171155.jpg
Billet - logo
Uw wagen laten opfrissen of dankzij een interieurreiniging terugbrengen naar een nieuwstaat?
Dat kan! Bel Billet Detailing vandaag nog voor een afspraak.
bottom of page