top of page

PROFESSIONELE AUTOREINIGING VOOR HET INTERIEUR EN EXTERIEUR IN LIMBURG

REINIGEN, FOAMEN, WASSEN? ELKE FORMULE TE PERSONALISEREN VOLGENS UW WENSEN

Wenst u uw wagen terug te laten blinken of te genieten van een aangename geur en een brandschoon interieur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast de standaardbehandelingen, steeds uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers, is elke poetsbeurt te personaliseren met opties volgens uw wensen.

20210806_095018.jpg

Grondig reinigen van het complete exterieur met juiste zorg in Genk

Een poetsbeurt van het exterieur is bij Billet Detailing de basisbehandeling. Met zorg gekozen PH-neutrale producten en veel werkplezier zijn daarvoor de nodige ingrediënten. Na de uitgebreide voorwas stomen we uw wagen en laten we hem rollen door onze rollover carwash of wassen we hem minutieus met onze two bucket-methode. Het gezegde “wasstraat is krasstraat” gaat niet op bij Billet Detailing uit Genk. Nadat we de wagen met hoogwaardige doeken gedroogd hebben, waarbij we geen enkel hoekje vergeten, blinkt de auto als nieuw. Afsluiten doen we met het opblinken van de ramen en het aanbrengen van een bandendressing.

20220325_091031.jpg

Essential Treatment: reiniging exterieur en interieur gecombineerd

Een Essential Treatment is de reiniging van het exterieur, gecombineerd met een grondige poetsbeurt van het interieur. We nemen de vloermatjes en losse onderdelen weg, stofzuigen de wagen van kop tot teen en laten vervolgens onze Tornado’s het werk doen. Deze Tornado’s blazen met perslucht een reinigend middel in de auto dat zelfs het meest hardnekkige vuil wegneemt. Daarna stofzuigen we de wagen nog eens en stomen we de matjes. Tenslotte reinigen we de binnenkant en buitenkant van de ramen en kijken we alles nog eens na op lopers.

Comfort Treatment: Een stap verder dan Essential Treatment

De Comfort Treatment is een grondige poetsbeurt van het exterieur, gecombineerd met een interieurschoonmaak. Bovendien worden de deurlijsten uitgestoomd. De wagen wordt ontdaan van alle inliggende voorwerpen tot en met het reservewiel. Kunststof onderdelen worden gescrubd en er wordt een dressing aangebracht. We maken ook de uitlaat schoon met een metaalpoets, om roet te verwijderen en de nieuwstaat te herstellen. Kort gezegd er wordt niets overgeslagen.

20220211_131205.jpg
header foto.jpg

Premium Treatment: wasbeurten waar gedetailleerd reinigen en behoud van nieuwstaat, hand in hand gaan.

De Premium Treatment is een exterieurreiniging met een extra touch, waarbij we uiterst voorzichtig omgaan met de lak. Om te beginnen, maken we de velgen brandschoon tot op de remklauwen, banden en wielkasten. Vervolgens foamen we de wagen met een dikke laag schuim die het vuil van de lak achter hoek en kant en tussen het plaatwerk omhoog trekt. Dat verwijderen we met een speciale fijne borstel, waarna we een nieuwe schuimlaag aanbrengen en de auto manueel wassen met de two bucket-methode.

Naspoelen en droogblazen zijn de volgende stappen.

 

Hier ligt de nadruk op het sealen van de lak en droogblazen. Met de Bigboi-Blowr drogen we alle hoekjes en kiertjes op. Deze Blowr is in feite een luchtdrukapparaat waarbij we de auto zonder deze aan te raken met hete lucht drogen. Zo beperken we krassen tot een absoluut minimum. Daarna ronden we af met een lakverzegeling die glansversterkend en vocht-en-vuilafstotend is. Het poetsen van het interieur zoals bij een Comfort Treatment hoort eveneens bij een Premium Treatment, net als het aanbrengen van een bandendressing en het opblinken van de uitlaat.

2de foto premium wash ipv porsche snuit.jpg
foto carwash liefst beetje bijsnijden.jpg
Billet - logo
Billet Detailing staat voor u klaar en gaat voor een persoonlijke aanpak.
Voor elk pakket zijn diverse upgrades mogelijk. Vraag ons om meer informatie of consulteer de prijslijst op onze website.
bottom of page