top of page

BILLET DETAILING: U REFERENTIE VOOR PROFESSIONELE AUTOREINIGING EN DETAILING IN LIMBURG

Tevreden klanten geven enorme voldoening

Billet Detailing uit Genk is in 2007 opgericht. Oprichter van het bedrijf Fabian Billet wist Billet Detailing al snel te laten groeien en ging een exclusief akkoord aan met BMW Peter Beckers Genk. De mond-tot-mondreclame deed de rest en Billet Detailing groeide uit tot een professionele car cleaning firma in het Limburgse.

20210506_093016.jpg

De laatste jaren zijn wij ons als bedrijf gaan toeleggen op het innoveren en het bijleren van nieuwe technieken binnen de detailingwereld. Onze expertise blijven we continu aanscherpen, omdat onze klanten net dat ietsje meer van ons verwachten. En tevreden klanten in hun wagen zien vertrekken, dat geeft ons een enorme voldoening.

20220318_103514.jpg
eigenaar Arne.jpg

Continu de mogelijkheden van detailing uitbreidenmaat

Vandaag staat Arne Billet, de zoon van Fabian, aan het hoofd van de zaak. Billet Detailing verhuisde naar een nieuwe locatie. Dat was de ideale kans om onze business verder uit te breiden en de mogelijkheden qua detailing te vergroten. Daarbij gaan passie, ervaring en kwaliteit hand in hand. Voor Arne Billet is dat hetgeen Billet Detailing uit Genk onderscheidt van anderen.

20211115_130449.jpg
Billet - logo
Bent u nog niet overtuigd van onze geleverde kwaliteit?
Bekijk onze socialmediakanalen en schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Wél overtuigd? Maak hier uw afspraak en wij heten u van harte welkom!
bottom of page